Snel en makkelijk schade aangeven? Dat kan met Crashform!

Begin dit jaar lanceerde Assuralia een digitaal alternatief voor het papieren aanrijdingsformulier. Met de app Crashform kan je schade online aangeven en meteen naar mij doorsturen. Sneller en makkelijker!

 

De app biedt heel wat voordelen. Zo kan je er je gegevens en die van je verzekering ingeven, zodat je ze meteen bij de hand hebt na een ongeval. Bovendien hebben heel wat verzekeraars een QR-code toegevoegd op de groene kaart. Na een ongeval hoef je enkel die code te scannen via de app om de voornaamste gegevens van de groene kaart in de app te plaatsen. Vervolgens omschrijf je de omstandigheden van het ongeval aan de hand van enkele vragen, geef je de schade aan de voertuigen in en voeg je enkele foto’s toe. Het risico op fouten en onvolledige of onduidelijke informatie wordt hierdoor een pak kleiner.

 

Wat gebeurt er na de online aangifte?

 

Nadat je de schade ingegeven hebt in de app, onderteken je de aangifte. Vervolgens ontvangen jij, ikzelf en je verzekeraar een exemplaar (pdf-formaat) van de aangifte per mail. Is de tegenpartij Franstalig? Dan ontvangt die de aangifte automatisch in het Frans. Vervolgens wordt de aangifte behandeld volgens de normale procedures.

 

Download nu de app via Google Play (Android) of de app store (iOS).